Verzenden en Retouren

Verzending

Voor de verzending van jouw pakketje maken we gebruik van PostNL. We streven ernaar om jouw pakketje binnen 3 tot 7 werkdagen te leveren. Wanneer jouw pakketje verstuurd wordt, ontvang jij een track & trace code waarmee je jouw zending kan volgen. Het kan soms even duren voordat hij de status van je pakket aangeeft. Vanaf een bestelwaarde van €75,- nemen wij de kosten voor de verzending op ons. Mocht je niet aan dat bedrag komen dan rekenen wij €6,50 voor de verzending.

Niet helemaal tevreden?

Bij Plain Cotton waarderen we onze klanten en streven we ernaar om producten van de hoogste kwaliteit te leveren. We begrijpen echter dat er omstandigheden kunnen zijn waardoor je een artikel wilt retourneren. Om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we een duidelijk en eerlijk retourbeleid opgesteld.

Retourvoorwaarden

Staat van het artikel: Om in aanmerking te komen voor retournering, moet het kledingstuk ongedragen zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen.

Retourtermijn: Je kunt je aankoop binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. Retouren die na deze periode worden ontvangen, komen mogelijk niet in aanmerking voor terugbetaling.

Retouraanmelding: Voordat je een artikel retourneert, dien je jouw retour aan te melden via ons accountportaal. Je hoeft je geen zorgen te maken als je geen account bij ons hebt; het portaal is toegankelijk voor iedereen. Ga simpelweg naar https://account.plaincotton.nl en meld je aan met je e-mailadres. Je ontvangt vervolgens een eenmalige inlogcode waarmee je toegang krijgt tot het portaal en de nodige stappen kunt volgen. Houd er rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor de verzending en bezorging van je retourzending. Wij raden aan om je pakket te verzenden met Track & Trace. Hiermee kan je aantonen dat je
jouw pakketje daadwerkelijk naar ons hebt teruggestuurd en kan je retour makkelijker worden afgehandeld bij een zoekgeraakte zending.

Vragen: Mocht je vragen hebben naar aanleiding van ons retourbeleid. Stel die gerust door een mailtje te sturen naar support@plaincotton.nl of door een WhatsAppje te sturen naar +31 (0)10 307 06 63.