4 redenen waarom je voor Plain Cotton moet kiezen - Plain Cotton
Blogposts

4 redenen waarom je voor Plain Cotton moet kiezen

1.      Top kwaliteit

Bij Plain Cotton krijg je alleen top kwaliteit kleding. Wij hebben meer dan tien jaar ervaring in de kledingbranche en met Plain Cotton zoeken wij de beste kwaliteit kleding uit voor jou. Kleding waarvan de kleur niet snel vervaagd zodat het ook nog eens lang meegaat. Maar onze kleding zit ook nog eens lekker! Want zeg nou eerlijk, het moet er goed uitzien maar ook lekker zitten. 

2.      Eerlijke prijs

Bij Plain Cotton betaal je voor de kwaliteit van de kleding, niet voor de merknaam. Wist je dat je bij kledingmerken tot wel vijf (!) keer meer betaalt dan nodig? Het logo op je kleding zou dan de status moeten bepalen. Bij Plain Cotton niet. Wij rekenen een eerlijke prijs, die goed is voor jouw portemonnee, onze organisatie en onze natuur. 

3.      Duurzame kleding

Niet alleen jij betaalt een te hoge prijs voor je kleding, het milieu doet dat ook. De kledingindustrie is de tweede meest vervuilende industrie ter wereld! Fast-fashion speelt hierin een grote rol. Kleding die je koopt en snel kapot of lelijk wordt waardoor jij weer gedwongen wordt om nieuwe kleding te kopen. Dat is dus niet alleen slecht voor je portemonnee maar door de vervuiling ook slecht voor de wereld. De kleding van Plain Cotton gaat lang mee, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je niet méér kleding mag kopen. Naast een langere levensduur voor kleding willen wij meer doen om een positieve invloed te hebben op de wereld. Daarom planten wij voor elke bestelling één boom. Daarmee zijn we er nog niet en daarom blijven we stap voor stap verduurzamen. Naar steeds meer duurzame kleding. 

4.      Persoonlijke Service

Naast een eerlijke prijs, top kwaliteit en duurzame kleding bieden wij jou ook graag de beste ervaring. Daarom zetten wij in op persoonlijke service. Je kan ons appen met al je vragen en wij denken graag met je mee. Heb je een cadeautje besteld en heeft het haast? Stuur ons een berichtje en wij kijken hoe we de levering kunnen versnellen zodat jij op tijd je cadeautje binnen hebt. Zo willen we jou altijd de beste maar ook persoonlijke service verlenen.

 

Vorige
Maak kennis met de Prime collectie
Volgende
Jayla over Plain Cotton