Maak kennis met de Prime collectie - Plain Cotton
Blogposts

Maak kennis met de Prime collectie

De Prime collectie is gemaakt voor mensen die in hun kleding net dat beetje extra willen voelen en uitstralen. Daarnaast is het ook nog eens onze meest duurzame kleding. 

Met de Prime Collectie lanceren wij onze meest duurzame kleding collectie tot nu toe. Door gebruik te maken van gerecyclede materialen en 100% bio katoen. Doordat wij gebruik maken van bio katoen is er 91% minder water nodig bij de productie. Daarnaast wordt er geen gebruik gemaakt van pesticiden, insecticiden en kunstmeststoffen. Zo houden we het water schoon wat goed is voor de flora en fauna en voor een gezonde bodem. Daarom is duurzame kleding zo belangrijk. 

Naast de meest duurzame collectie is de Prime Collectie kwalitatief ook onze beste collectie. Het is comfortable kleding die er ook nog eens mooi uitziet. Net als onze andere collecties bestaat de prima collectie uit unisex kleding. De Prime Collectie is ook beschikbaar in grotere maten. Waar veel duurzame kleding grote maten overslaat, doen wij dat niet. De duurzame kleding van de Prime Collectie gaat daarom tot maat 5XL. 

Absolute blikvanger in de Prime Collectie is de Prime Crewneck. Deze trui heeft een mooie fit en is zowel geschikt voor nettere gelegenheden als voor een avondje bankhangen. Door de zachte organische stoffen is de trui buitengewoon comfortabel om te dragen. Een absolute must-have dus. 

Naast de mooie uitstraling zit de trui ook nog eens buitengewoon comfortabel dankzij de zachte stof. Het is de perfecte casual trui die met zowel nettere gelegenheden als met een avondje thuis hangen aan kan. En ook deze trui valt onder onze duurzame kleding!

 

De Prime Collectie in het kort: 

  • Duurzame kleding
  • Hoge kwaliteit kleding
  • Comfortabel

 

 

 

 

 

Vorige
Hoe verleng ik de levensduur van mijn kleding?
Volgende
4 redenen waarom je voor Plain Cotton moet kiezen